Over de vereniging

Pony’s, paarden en plezier

De leden van Paardensportvereniging Jan van Amstel in Schijndel hebben twee dingen met elkaar gemeen. Ze houden van pony’s of paarden én van gezelligheid.

‘Wat is het hier gezellig’, horen we nogal eens. Dat is fijn, want wij van Jan van Amstel vinden een goede sfeer belangrijk. Dat geldt voor onze concoursen, kampioenschappen, trainingen en andere activiteiten. Het zorgt ervoor dat de vereniging groeit en bloeit, dat leden al snel vrijwilligers worden en dat we het samen goed naar onze zin hebben.

Op deze website vind je informatie over onze vereniging. Over de lessen, de wedstrijden en de andere gezellige activiteiten. Over wat het kost en wat je daarvoor terugkrijgt. Kijk maar eens een rond en stuur een mailtje of kom langs tijdens 1 van de lessen, als je meer informatie wenst.

Rijk verleden, rijke toekomst

Paardensportvereniging Jan van Amstel heeft een rijk verleden. We komen voort uit twee verenigingen, die in 2009 allebei het vijftigjarig bestaan vierden: ponyclub De Trouwe Vriendjes en Landelijke Rijvereniging Jan van Amstel.

Met de fusie legden de leden en bestuurders de basis voor een goede toekomst. De nieuwe vereniging biedt de leden veel:

• Een eigen, fraai paardensportterrein met clubgebouw aan de Dungensesteeg in Schijndel. Dit terrein is exclusief voor leden van Jan van Amstel en menvereniging DIO;
• Groepslessen dressuur en springen voor pony's en paarden;
• Sinterklaasviering voor leden tot 18 jaar;
• Ponykamp;
• Lidmaatschap van KNHS, de landelijke paardensportbond.

JUBILARISSEN GEHULDIGD BIJ PSV JAN VAN AMSTEL
4 GENERATIES SANTEGOEDS SAMEN 128 JAAR LID

Jan Santegoeds (91) lid sinds 01-01-1967
Addie Santegoeds (63) lid sinds 01-11-1967
Mariëlle van Lent-Santegoeds (38) lid sinds 18-05-1992
Floor van Lent (8) lid sinds 02-11-2014

Sponsoren
Bestanden